Mobiele cocktailbars

Wat is er lekkerder dan een heerlijke cocktail op een mooie zomerdag? Wij van Cocktailpartner.nl weten maar al te goed hoe je een lekkere cocktail moet bereiden. Uiteraard met passie en plezier, maar ook met nette aankleding en diverse decoraties. Zodat een cocktail echt een tropische ervaring wordt. Voor het echte cocktailgevoel hebben wij verschillende mobiele cocktailbars te huur.

Wij hebben de volgende modellen beschikbaar:
Mojito uit de Bacardi bar

Tropisch Ibiza gevoel

Chique cocktailbar hoogglans wit


Mojito uit de Bacardi bar

Ga voor Cuba stijl en kies voor overheerlijke Mojito’s uit de originele mobiele Bacardi bar. Voorzien van het originele Bacardi logo, met verlichting en een prachtige achterwand van een Canvas fotodoek met een afbeelding uit Havana. Een betere sfeer is er niet voor een Mojito!

Mojito uit de Bacardi bar

 

 


Tropisch Ibiza gevoel

Het feesteiland bij uitstek is Ibiza. Zon, zee strand en mooie mensen. Is het niet fantastisch om dat gevoel naar jouw evenement te halen? Het is mogelijk met de Bamboe Ibiza Bar! Deze bar is zelf al geweldig, maar wordt ook nog eens geleverd met een bamboe hangtafel met rieten parasol en bamboe krukken. En dan vergeten we bijna nog de levensechte palmbomen en sfeerverlichting. Waan jezelf op Ibiza met deze mobiele cocktailbar.

Tropisch Ibiza gevoel

 

 


Chique cocktailbar hoogglans wit

Ben je op zoek naar een stijlvolle en chique cocktailbar? Dan is deze witte bar VIP met hoogglans en LED verlichting de bar voor jou. Ideaal voor lounge party’s of feesten met een strakke aankleding. De bar is gemakkelijk te verplaatsen en overal op te bouwen.

Chique cocktailbar hoogglans wit

Ken je ons al op Facebook?

Facebook Pagelike Widget