Mobiele cocktailbars

Wat is er lekkerder dan een heerlijke cocktail op een mooie zomerdag? Wij van Cocktailpartner.nl weten maar al te goed hoe je een lekkere cocktail moet bereiden. Uiteraard met passie en plezier, maar ook met nette aankleding en diverse decoraties. Zodat een cocktail echt een tropische ervaring wordt. Voor het echte cocktailgevoel hebben wij verschillende mobiele cocktailbars te huur.

Wij hebben de volgende modellen beschikbaar:
Mojito uit de Bacardi bar
Steigerhouten bar, strak en modern
Mobiele steigerhouten bar
Tropisch Ibiza gevoel
Ronde Festival bar
Ronde tropical cocktailbar
Chique cocktailbar hoogglans wit


Mojito uit de Bacardi bar

Ga voor Cuba stijl en kies voor overheerlijke Mojito’s uit de originele mobiele Bacardi bar. Voorzien van het originele Bacardi logo, met verlichting en een prachtige achterwand van een Canvas fotodoek met een afbeelding uit Havana. Een betere sfeer is er niet voor een Mojito!

Mojito uit de Bacardi bar


Steigerhouten bar, strak en modern

Ben je op zoek naar een mobiele cocktailbar met een strak en modern design? Dan is deze steigerhouten bar de beste keus. Deze witte bar is gemakkelijker te verplaatsen en van alle gemakken voorzien. RVS-accenten maken deze bar tot een echte eye-catcher. De decoratie “COCKTAILS”op de voorwand is overdag al een publiekstrekker, maar zeker s’avonds wanneer het woord wordt verlicht door LED-verlichting! (De bar is tot 5 meter breed te maken).

Steigerhouten bar, strak en modern


Mobiele steigerhouten bar

Kies voor de mobiele steigerhouten bar voor het serveren van heerlijke cocktails in een strakke en moderne setting. Dankzij het unieke design is deze mobiele cocktailbar een aanwinst voor elk evenement. Het woord “COCKTAILS” op de voorwand maakt direct duidelijk aan de bezoekers dat je hier moet zijn voor de beste tropische verrassingen. Aan de achterzijde van de bar zit een los RVS cocktailstation.

Mobiele steigerhouten bar


Tropisch Ibiza gevoel

Het feesteiland bij uitstek is Ibiza. Zon, zee strand en mooie mensen. Is het niet fantastisch om dat gevoel naar jouw evenement te halen? Het is mogelijk met de Bamboe Ibiza Bar! Deze bar is zelf al geweldig, maar wordt ook nog eens geleverd met een bamboe hangtafel met rieten parasol en bamboe krukken. En dan vergeten we bijna nog de levensechte palmbomen en sfeerverlichting. Waan jezelf op Ibiza met deze mobiele cocktailbar.

Tropisch Ibiza gevoel


Ronde Festival bar

Deze nieuwe ronde bar kunnen we zowel halfrond als helemaal rond plaatsen. Voor de halfronde opstelling kunt u kiezen uit beide doeken en voor de ronde opstelling krijgt u het “bamboe” doek. De diameter buitenmaat is 350 cm. en de opstelling is exclusief tent, in overleg kunt u deze wel bij bestellen.

Capaciteit per dag: +/- 2500 cocktails.

Ronde festival bar


Ronde tropical cocktailbar

Onze ronde tropical cocktailbar hebben wij speciaal laten bouwen voor de grotere festivals en evenementen. De multifunctionele bar heeft een doorsnede van 320 cm. en wordt bemand door minimaal 4 bartenders, op grote festivals komt hier nog een back bar achter met extra personeel om de uitgiftesnelheid te verhogen.

Uiteraard kleden wij het geheel rondom tropisch aan met palmbomen, bamboe hangtafels met rieten parasols, leuke verlichting en overige accessoires.

Ronde cocktailbar


Chique cocktailbar hoogglans wit

Ben je op zoek naar een stijlvolle en chique cocktailbar? Dan is deze witte bar VIP met hoogglans en LED verlichting de bar voor jou. Ideaal voor lounge party’s of feesten met een strakke aankleding. De bar is gemakkelijk te verplaatsen en overal op te bouwen.

Chique cocktailbar hoogglans wit

Cocktailpartner

Cocktailpartner.nl
Tuinstraat 25
5175CR Loon op Zand

Email: info@cocktailpartner.nl
Tel: +31 (0)6-53727319

Ken je ons al op Facebook?

Facebook Pagelike Widget

Vrijblijvend een offerte?

Naam

Email

Telefoonnummer

Woonplaats

Evenement datum

Bar open van
tot

Aantal personen


Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen voor het verder verwerken van uw aanvraag. Onze privacy verklaring vind u hier.