Festivals en Evenementen

XXL Cocktailbars “Buena Vista Cocktail Club” & “Hawaii Tikibar”

Een unieke aanvulling voor elk evenement of festival zijn onze XXL Cocktailbars. Deze cocktailbars zijn uniek in zijn soort en zijn echte eye-catchers. Opgebouwd zijn onze XXl cocktailbars maar liefst 8 meter lang en 4 meter hoog. We hebben 2 verschillende XXL cocktailbars ontworpen en laten bouwen, onze Cuba Cocktailbar “Buena Vista Cocktail Club”en de “Hawaii Tikibar”

Beide cocktailbars zijn voorzien van een geheel nieuw duurzaam ontworpen schenksysteem met 12 volt vloeistofpompen voor de foodsector. Dit systeem kan snel en makkelijk schoon gespoeld worden met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel.

 

XXl Cuba cocktailbar

XXl Cuba cocktailbar

XXl Cuba cocktailbar

XXl Cuba cocktailbar

Hawaii Tikibar

Hawaii Tikibar

Cocktails en capaciteit

Wij schenken populaire cocktails van topkwaliteit, waarbij onze Mojito de absolute koploper is. Als enige in de markt bereiden wij ook op festivals en evenementen onze Mojito met uitsluitend verse producten. Verse munt en verse limoenen en dat geeft onze Mojito zijn heerlijke smaak. Maar natuurlijk bereiden we nog veel meer cocktails, denk maar eens aan Sex on the Beach, Pina Colada, Blue Lagoon, Mojito Strawberry, Gin Tonic, Pink Lady, en een alcoholvrije Mojito, heerlijk !!

Onze cocktails hebben op openbare festivals en evenementen altijd een maximaal alcoholpercentage van 14,9%. Hiermee blijven we binnen de wettelijk gestelde eisen conform de voedsel- en warenautoriteit. Het is goed om te weten dat onze capaciteit 3000 cocktails per dag op 1- of meerdaagse festivals bedraagt. Onze medewerkers zijn echte specialisten op cocktailgebied en draaien hun hand niet om voor hoge aantallen.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de XXL cocktailbars of een van onze cocktailbars op jouw evenement? Vul het contactformulier vandaag nog in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam Festival

Contactpersoon

Email

Telefoonnummer

Woonplaats / evenement locatie

Datum evenement

Festival geopend van
tot

Aantal personen


Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen voor het verder verwerken van uw aanvraag. Onze privacy verklaring vind u hier.

Cocktailpartner

Cocktailpartner.nl
Tuinstraat 25
5175CR Loon op Zand

Email: info@cocktailpartner.nl
Tel: +31 (0)6-53727319

Ken je ons al op Facebook?

Facebook Pagelike Widget