Festivals en Evenementen

De hele dag in de zon op festivals en evenementen en urenlang achter elkaar dansen. Daar hoort een lekker tropisch drankje bij. En waar denk je dan als eerste aan? Juist, een cocktail! Wij schenken populaire cocktails van topkwaliteit, waarbij onze Mojito de absolute koploper is. Als enige in de markt bereiden wij ook op festivals en evenementen onze Mojito met uitsluitend verse producten. Verse munt en verse limoenen, dat geeft onze Mojito zijn heerlijke smaak. Maar natuurlijk bereiden we nog veel meer cocktails. Denk daarbij aan de Sex on the Beach, Pina Colada, de Cosmopolitan en een alcoholvrije Mojito.

Cocktailcaravan of mobiele cocktailbar

Een unieke aanvulling voor elk evenement of festival is onze Cocktailcaravan. Wat is er nou mooier dan een prachtige tropische caravan met decoratie van waaruit de lekkerste cocktails worden bereid? De reacties zijn altijd positief en de caravan geldt als echte eyecatcher. Naast de Cocktailcaravan kun je ook bij ons terecht voor een mobiele cocktailbar. Kies voor tropisch, kies voor een Bacardi bar of ga voor een modern en strak design. Aan jou de keus!

Cocktailbar op Festival

Cocktails en capaciteit

Onze cocktails hebben op openbare festivals en evenementen altijd een maximaal alcoholpercentage van 14,9%. Hiermee blijven we binnen de wettelijk gestelde eisen. Het is goed om te weten dat onze capaciteit 3000 cocktails per dag op 1- of meerdaagse festivals bedraagt. Onze medewerkers zijn echte specialisten op cocktailgebied en draaien hun hand niet om voor hoge aantallen.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Cocktailcaravan of een van onze cocktailbars op jouw evenement? Vul het contactformulier vandaag nog in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam Festival

Contactpersoon

Email

Telefoonnummer

Woonplaats / evenement locatie

Datum evenement

Festival geopend van
tot

Aantal personen


Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen voor het verder verwerken van uw aanvraag. Onze privacy verklaring vind u hier.

Cocktailpartner

Cocktailpartner.nl
Tuinstraat 25
5175CR Loon op Zand

Email: info@cocktailpartner.nl
Tel: +31 (0)6-53727319

Ken je ons al op Facebook?

Facebook Pagelike Widget