Festivals, Bedrijfsfeesten en Evenementen

Een cocktailbar van Cocktailpartner.nl is een unieke aanvulling voor elk festival. Deze cocktailbars zijn uniek in zijn soort en zijn echte eye-catchers. Opgebouwd zijn onze XXl cocktailbars maar liefst 8 meter lang en 4 meter hoog. We hebben een variabel aanbod in ons assortiment en dat worden er alleen maar meer in de toekomst.

Voor alle cocktailbars geldt dat we 1 stroompunt van 220V 16A nodig hebben en een grondoppervlakte van minimaal 9 x 3.5 meter.

Al onze cocktailbars zijn voorzien van een geheel nieuw ontworpen schenksysteem. Dit systeem is voorzien van vier, acht of zestien tappunten per bar. Met zestien tappunten zijn we in de gelegenheid om ruim 3000 cocktails per dag te tappen. Erg prettig voor uw bezoekers zodat ze niet lang in een rij hoeven te staan bij onze cocktailbar.

Cocktails en capaciteit Wij schenken populaire cocktails van topkwaliteit, waarbij onze Mojito de absolute koploper is. Als enige in de markt bereiden wij ook op festivals en evenementen onze Mojito met uitsluitend verse producten. Verse munt en verse limoenen, dat geeft onze Mojito zijn heerlijke smaak. Maar natuurlijk bereiden we nog veel meer cocktails, denk maar eens aan Sex on the Beach, Pina Colada, Blue Lagoon, Mojito Strawberry, Gin Tonic, Pink Lady, en een alcoholvrije Mojito of mojito strawberry.

Onze cocktails hebben op openbare festivals en evenementen altijd een maximaal alcoholpercentage van 14,9%. Hiermee blijven we binnen de wettelijk gestelde eisen conform de voedsel- en warenautoriteit. Onze medewerkers zijn echte specialisten op cocktailgebied en draaien hun hand niet om voor hoge aantallen.

Bedrijfsfeesten & Evenementen

Bij bedrijfsfeesten denk je al gauw aan wijn, bier en frisdrank. Kortom, het standaard assortiment dat je altijd en overal vindt. Is het dan niet juist leuk om eens wat anders te doen? Met een mobiele cocktailbar of onze Cocktailcaravan zorg je geheid voor lachende gezichten. Een tropische verrassing is voor iedereen een feestje. Zeker met onze cocktailbars en onze cocktailcaravan komt jouw personeel in tropische sferen.
Lekkere cocktails op bedrijfsfeesten

Onze specialiteit is onbetwist de Mojito. Wij gebruiken altijd verse munt en verse limoen, zodat je het echte Cuba terug proeft in deze heerlijke tropische verrassing. Maar natuurlijk serveren we ook andere overheerlijke cocktails, zoals de Sex on the Beach, Pina Colada, de alcoholvrije mojito, Pink lady, Blue Lagoon en verschillende Gin Tonics. Altijd met de lekkerste verse ingrediƫnten, A-kwaliteit dranken, siropen en juices, (overige cocktails in goed overleg). Daarnaast kunnen wij ook een geheel drankenpakket aanbieden inclusief bier, wijn en frisdranken, vraag naar de mogelijkheden.
Waarom kiezen voor cocktailpartner?

Cocktailpartner staat voor:

* Kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid
* Representatief, gemotiveerd en enthousiast personeel
* Voor elk feest thema een type bar en accessoires leverbaar
* De beste prijs- kwaliteitsverhouding
* Gegarandeerd positieve feedback van uw gasten
* Een partner die van aanpakken weet

Tevens is er te allen tijden een leidinggevende aanwezig in het bezit van een SVH diploma (sociale hygiene), VCA (veiligheid) en BHV (bedrijfshulpverlening).

Cocktailpartner, de partner voor al je evenementen.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest of evenement?

Wij denken graag met u mee om de juiste invulling te geven aan uw bedrijfsfeest of evenement.