Festivals

Een cocktailbar van Cocktailpartner.nl is een unieke aanvulling voor elk festival. Deze cocktailbars zijn uniek in zijn soort en zijn echte eye-catchers. Opgebouwd zijn onze XXl cocktailbars maar liefst 8 meter lang en 4 meter hoog. We hebben een variabel aanbod in ons assortiment en dat worden er alleen maar meer in de toekomst.

Voor alle cocktailbars geldt dat we 1 stroompunt van 220V 16A nodig hebben en een grondoppervlakte van minimaal 9 x 3.5 meter.

Al onze cocktailbars zijn voorzien van een geheel nieuw ontworpen schenksysteem. Dit systeem is voorzien van vier, acht of zestien tappunten per bar. Met zestien tappunten zijn we in de gelegenheid om ruim 3000 cocktails per dag te tappen. Erg prettig voor uw bezoekers zodat ze niet lang in een rij hoeven te staan bij onze cocktailbar.

Cocktails en capaciteit Wij schenken populaire cocktails van topkwaliteit, waarbij onze Mojito de absolute koploper is. Als enige in de markt bereiden wij ook op festivals en evenementen onze Mojito met uitsluitend verse producten. Verse munt en verse limoenen, dat geeft onze Mojito zijn heerlijke smaak. Maar natuurlijk bereiden we nog veel meer cocktails, denk maar eens aan Sex on the Beach, Pina Colada, Blue Lagoon, Mojito Strawberry, Gin Tonic, Pink Lady, en een alcoholvrije Mojito of mojito strawberry.

Onze cocktails hebben op openbare festivals en evenementen altijd een maximaal alcoholpercentage van 14,9%. Hiermee blijven we binnen de wettelijk gestelde eisen conform de voedsel- en warenautoriteit. Onze medewerkers zijn echte specialisten op cocktailgebied en draaien hun hand niet om voor hoge aantallen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd wat cocktailpartner kan betekenen voor jullie festival? Vraag naar de mogelijkheden voor onze cocktailbars op jouw evenement en neem contact op met ons:

Info@cocktailpartner.nl  / 0031 – (0)6 53727319

  Naam Festival

  Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Woonplaats / evenement locatie

  Datum evenement

  Festival geopend van
  tot

  Aantal personen  Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen voor het verder verwerken van uw aanvraag. Onze privacy verklaring vind u hier.

  Ken je ons al op Facebook?

  Facebook Pagelike Widget