Cocktailcaravan

 

Cocktails 

De zomer staat voor de deur. Tijd voor festivals en evenementen vol met vrolijke mensen, een lekker zonnetje en een goede sfeer. Daar hoort natuurlijk een lekker drankje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede cocktail? Maar een cocktail serveer je natuurlijk niet vanuit een standaard bar. Een tropische cocktail moet geschonken worden vanuit een tropische locatie. Daarom presenteren we de smaakmaker van elk evenement: de cocktailcaravan.

Wat is de cocktailcaravan?

De cocktailcaravan is een retro caravan in tropische sferen. De buitenkant is geheel rondom gewrapt (bestickering uit 1 stuk) met de nieuwste technieken. Dit geeft de caravan een fantastische uitstraling en maakt hem tot de eye-catcher van elk festival, evenement of bedrijfsfeest. Met de cocktailcaravan wordt het schenken van cocktails aan jouw bezoekers een ware beleving. De reacties op de cocktailcaravan zijn alleen maar positief en daarom is deze onmisbaar op jullie evenement of festival. De cocktailcaravan wordt het meest ingezet voor bedrijfsfeesten, ibiza markten, grotere thuisfeesten en kleinschalige festivals en evenementen.

Mogelijkheden

De caravan is helemaal klaar voor het zomerseizoen. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen en zorgen ervoor dat op elk evenement de cocktailcaravan aanwezig kan zijn. ‘The Sky is de Limit’ zeggen wij dan ook maar al te graag. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in of neem direct telefonisch contact met ons op. En voor je het weet steelt de caravan ook op jouw festival of evenement de show.

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Woonplaats

  Datum evenement

  Bar open van
  tot

  Aantal personen


  Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen voor het verder verwerken van uw aanvraag voor een cocktailcaravan. Onze privacy verklaring vind u hier.

  Ken je ons al op Facebook?

  Facebook Pagelike Widget