Cocktailbars

Bekijk hieronder onze cocktailbars!

Route 66 cocktailbar

De Route 66 Cocktailbar, geïnspireerd op de iconische Amerikaanse snelweg, voegt een industriële sfeer toe aan grote evenementen. Gemaakt van staal en aluminium, met een ruwe, roestige uitstraling die het avontuur symboliseert. Deze bar, een eerbetoon aan The Mother Road, biedt de ideale plek om op een snikhete dag van een verfrissende cocktail te genieten. Proost op Route 66!

Meer informatie over Route 66 cocktailbar

Cuba Cocktailbar

Deze Cubaanse cocktailbar, doordrenkt met de sfeer van oud Havana, biedt een onvergetelijke ervaring op jouw evenement. Geschikt voor middelgrote festivals tot 20.000 personen en perfect voor bedrijfsfeesten. Met een uniek tapsysteem in de frontbar (8 tappunten verdeeld over 2 units) kan de bar efficiënt omgaan met drukke momenten.

Meer informatie over Cuba Cocktailbar

Hawaii Cocktailbar

De Hawaii Cocktailbar transformeert elke locatie in een paradijs! Zonnebloemen, bamboe en exotische kleuren brengen de vrolijke Hawaiiaanse Hula-sfeer naar elk evenement. Deze bar, ontworpen voor middelgrote festivals en geschikt voor bedrijfsfeesten, beschikt over een uniek tapsysteem in de frontbar met 8 tappunten (2 units met elk 4 tappunten).

Meer informatie over Hawaii Cocktailbar
Cocktailcaravan

Cocktailcaravan

Deze retro-stijl cocktailcaravan tovert vrolijke gezichten en tropische sferen tevoorschijn. De exotische kleuren die de caravan volledig omhullen, wekken keer op keer positieve reacties op. Onze caravan schittert vooral op bedrijfsfeesten en beurzen, waar dit opvallende pronkstuk garant staat voor een geslaagde avond.

Meer informatie over Cocktailcaravan