Bedrijfsfeesten & Evenementen

Bij bedrijfsfeesten denk je al gauw aan wijn, bier en frisdrank. Kortom, het standaard assortiment dat je altijd en overal vindt. Is het dan niet juist leuk om eens wat anders te doen? Met een mobiele cocktailbar of onze Cocktailcaravan zorg je geheid voor lachende gezichten. Een tropische verrassing is voor iedereen een feestje. Zeker met onze cocktailbars en onze cocktailcaravan komt jouw personeel in tropische sferen.

Lekkere cocktails op bedrijfsfeesten

Onze specialiteit is onbetwist de Mojito. Wij gebruiken altijd verse munt en verse limoen, zodat je het echte Cuba terug proeft in deze heerlijke tropische verrassing. Maar natuurlijk serveren we ook andere overheerlijke cocktails, zoals de Sex on the Beach, Pina Colada, de alcoholvrije mojito, Pink lady, Blue Lagoon en verschillende Gin Tonics. Altijd met de lekkerste verse ingrediƫnten, A-kwaliteit dranken, siropen en juices, (overige cocktails in goed overleg). Daarnaast kunnen wij ook een geheel drankenpakket aanbieden inclusief bier, wijn en frisdranken, vraag naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor cocktailpartner?

Cocktailpartner staat voor:

* Kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid
* Representatief, gemotiveerd en enthousiast personeel
* Voor elk feest thema een type bar en accessoires leverbaar
* De beste prijs- kwaliteitsverhouding
* Gegarandeerd positieve feedback van uw gasten
* Een partner die van aanpakken weet

Tevens is er te allen tijden een leidinggevende aanwezig in het bezit van een SVH diploma (sociale hygiene), VCA (veiligheid) en BHV (bedrijfshulpverlening).

Cocktailpartner, de partner voor al je evenementen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest of evenement?

Wij denken graag met u mee om de juiste invulling te geven aan uw bedrijfsfeest of evenement.