Bedrijfsfeesten

Bij bedrijfsfeesten denk je al gauw aan wijn, bier en frisdrank. Kortom, het standaard assortiment dat je altijd en overal vindt. Is het dan niet juist leuk om eens wat anders te doen? Met een mobiele cocktailbar of onze Cocktailcaravan zorg je geheid voor lachende gezichten. Een tropische verrassing is voor iedereen een feestje. Zeker met onze bars en onze caravan komt jouw personeel in tropische sferen. En een groot voordeel: wij maken de cocktails voor je op authentieke wijze. Je hoeft dus niet zelf aan de slag!

Lekkere cocktails op bedrijfsfeesten

Onze specialiteit is onbetwist de Mojito. Wij gebruiken altijd verse munt en verse limoen, zodat je het echte Cuba terug proeft in deze heerlijke tropische verrassing. Maar natuurlijk serveren we ook andere overheerlijke cocktails, zoals de Sex on the Beach, Pina Colada, de alcoholvrije mojito, Pink lady, Blue Lagoon en verschillende Gin Tonics. Altijd met de lekkerste verse ingrediƫnten, A-kwaliteit dranken, siropen en juices, (overige cocktails in goed overleg).

 

Workshop cocktail maken

 

 

Interactieve cocktailbar

Cocktails drinken is al leuk, maar cocktails maken is nog leuker. Op bedrijfsfeesten nodigen we medewerkers van harte uit om plaats te nemen achter of in de cocktailbar, zodat ze zelf hun cocktail komen bereiden. Zie het als een korte workshop zodat je personeel in het vervolg ook de heerlijkste cocktails serveert. Uiteraard is alles vrijwillig en zullen wij zelf ook cocktails serveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest?

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Op naar een geslaagd bedrijfsfeest met heerlijke cocktails!

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Woonplaats / evenement locatie

  Datum bedrijfsfeest

  Bar open van
  tot

  Aantal personen


  Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen voor het verder verwerken van uw aanvraag voor een bedrijfsfeest. Onze privacy verklaring vind u hier.

  Ken je ons al op Facebook?

  Facebook Pagelike Widget