Bedrijfsfeesten

Bij bedrijfsfeesten denk je al gauw aan wijn, bier en frisdrank. Kortom, het standaard assortiment dat je altijd en overal vindt. Is het dan niet juist leuk om eens wat anders te doen? Met een mobiele cocktailbar of onze Cocktailcaravan zorg je geheid voor lachende gezichten. Een tropische verrassing is voor iedereen een feestje. Zeker met onze bars en onze caravan komt jouw personeel in tropische sferen. En een groot voordeel: wij maken de cocktails voor je op authentieke wijze. Je hoeft dus niet zelf aan de slag!

Lekkere cocktails op bedrijfsfeesten

Onze specialiteit is onbetwist de Mojito. Wij gebruiken altijd verse munt en verse limoen, zodat je het echte Cuba terugproeft in deze heerlijke tropische verrassing. Maar natuurlijk serveren we ook andere overheerlijke cocktails, zoals de Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Pina Colada de Cosmopolitan en de alcoholvrije mojito. Altijd met de lekkerste verse ingrediƫnten, A-kwaliteit dranken, siropen en juices, (overige cocktails in goed overleg).

 

Interactieve cocktailbar

Interactieve cocktailbar

Cocktails drinken is al leuk, maar cocktails maken is nog leuker. Op bedrijfsfeesten nodigen we medewerkers van harte uit om plaats te nemen achter de cocktailbar, zodat ze zelf hun cocktail komen bereiden. Zie het als een korte workshop zodat je personeel in het vervolg ook de heerlijkste cocktails serveert. Uiteraard is alles vrijwillig en zullen wij zelf ook cocktails serveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest?

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Op naar een geslaagd bedrijfsfeest met heerlijke cocktails!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Email

Telefoonnummer

Woonplaats / evenement locatie

Datum bedrijfsfeest

Bar open van
tot

Aantal personen


Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen voor het verder verwerken van uw aanvraag voor een bedrijfsfeest. Onze privacy verklaring vind u hier.

Cocktailpartner

Cocktailpartner.nl
Tuinstraat 25
5175CR Loon op Zand

Email: info@cocktailpartner.nl
Tel: +31 (0)6-53727319

Ken je ons al op Facebook?

Facebook Pagelike Widget